På mammas jobb

Står på mammas jobb och väntar på att hon ska bli klar.
Har gått runt lite på stan med Nemo, han skulle till veterinären idag, men vi ska åka dit på måndag istället.
Sen har jag fikat lite med mammas jobbarkompisar, det var ju de jag gjorde kladdkaka till igår! :)

Man ångrar bara det man inte gör.

Hello!
Idag har jag varit på Löga med Jessica och bara chillade. Vi åt lite, pratade och solade lite, härligt!
Nu ska jag baka lite kladdkaka!
Ni får ha det så bra! :)

SPA eftermiddag

Idag har jag bara legat i soffa och tittat på tv och gått på en promenad med Nemo. Nu kör jag lite spa eftermiddag med hår inpackning, ansiktsmask, manikyr, pedikyr och lite sånt! :)
Hoppas ni får en bra fortsättning på dagen!

Gotland

Lite bilder från Gotland förra året(tror jag det var)


Ph: Amanda
(C) på alla foton!

TjugoSjätte Juni TvåTusenTolv.

Hallå där!
Igår började jag fundera på att köpa en dator. Eftersom jag inte får tillbaka min skoldator innan skolan börjar igen, så vill jag ha en egen. Jag vill kunna använda den till alla mina foton, musik och bloggen. Tänkte att det är ganska onödigt att lägga in alla foton och de på skoldatorn igen eftersom jag kanske inte kommer köpa ut den efter nian.

Datorn jag vill ha ska ha mycket plats för bilder och musik, helst inte en mini dator (det har jag haft och vill gärna inte ha igen), ganska lång batteritid, billig och gärna vit! :)
Har ni några tips? :)

I Am Number Four

Sitter i soffan och tittar på I Am Number Four och ska snart gå och fixa lite frukost.
På midsommarafton var jag hos pappa och firade och det var super kul.
Igår cyklade jag till stallet och provred Tubbe, som hon heter, och nu har jag bestämt mig att jag ska forsätta rida där :) Taggad!

Ombre hair?

Förut funderade jag ju på att fixa dip dye, men nu har jag börjat fundera på att ha ombre istället. Jag har kollat lite och själv tycker jag att det är snyggare med ombre på rött hår än dip dye.
Ungefär såhär hade jag tänkt mig i såna fall, fast jag har ju rödare hår :)


Ph's: weheartit

I can be anything I want.

Som ni vet så åkte jag och provred en häst igår. Det gick jätte bra och jag ska provrida någon gång till innan jag bestämmer mig helt :)

Just nu sitter jag och tittar på Teen Sprit och äter frulle! Har inga speciella planer för idag, förrutom att träna lite.
Ha en bra dag! :)

Rikta blicken mot himmelen och sikta helt fel

Idag har jag bara tittat lite på tv och spelat lite PS2! Det är härligt att inte behöva göra något speciellt. 
Nu sitter jag och äter lite pasta och kött från i förrgår, mumsigt. Ska snart ta hämta mina ridkläder som ligger lite utspridda i husen på gården. Klockan sex åker vi iväg så ska jag provrida hästen som jag berättade om. Håller tummarna för att det går bra! :)

Här är våra gamla hästar:


Yasmine
Ph: airoliver



Zandora
Ph: förra ägaren

I believe the world is burning to the ground.

Som några av er vet så har jag ju ridit och haft häst och så. Men eftersom vi sålde våran sista häst förra året så har jag inte ridit något sen dess. Men för några veckor sen la jag ut en annons om att jag sökte en medryttarhäst och gissa vad som hände idag! Jag fick två svar! Så på tisdag ska jag åka och provrida en av de hästarna. 
Jag är redan nervös, så jag hoppas verkligen att det går bra.

Just nu sitter jag och väntar på att rabarberpajen ska bli klar, och medans jag gör det så lyssnar jag på den här grymma låten! :)


Halsfluss.

Idag, första dagen på sommarlovet, vaknade jag upp med världens ont i halsen och sen märkte jag att det var halsfluss. Jippi.
På måndag var det meningen att jag och tjejorna skulle gå på bio och att de sen skulle sova hos mig. De kommer inte kunna sova här, men förhoppningsvis kan jag gå på bio iallafall.


So go get them, we can all be friends.

Idag var en väldigt lugn dag i skolan. Lämnade in datorn och lite andra grejer sen slutade vi typ halv tolv. Sen gick jag lite på stan med Emma och Julia och nu är jag hemma. Tänkte tvätta håret, fixa naglarna och lite så, det är ju skolavslutning imorgon! :)



Kebab time!

Sitter och väntar på att Amanda och Fredrik ska komma hem med kebabtallrik till mig!
Uppvisningen gick faktiskt ganska så bra. Sen ska jag tömma datorn på bilder så jag kan lämna in den i skolan imorgon! :)

Call me cursed or just call me blessed.

Ligger i sängen och läser H&M och Style tidningarna samtidigt som jag lyssnar på lite musik. Imorgon drar vi till Löga på morgonen, vi ska göra något där med skolan och det ser jag inte fram emot. Sen ska vi repa till en musikal och sen på kvällen ska vi spela upp musikalen för föräldrarna och det ser jag inte heller fram emot... Men det blir nog bra iallafall! :)

Ph: Jag    Canon EOS 500D
(C) på alla foton!

Sommarlovet...

På sommarlovet kommer skolan att ta min dator så jag kommer inte kunna blogga. Ska försöka få låna Amandas dator så jag kan blogga lite iallafall. Ska också försöka göra lite videoinlägg och så får vi se om min videofy.me app funkar så jag kan lägga in lite videos via mobilen också!
Ph: Jag    Canon EOS 500D
(C) på alla foton!

She reads a book from across the street, waiting for someone that she'll never meet.

Målade nyss naglarna med mitt nya matt nagellack, skit snyggt!
Just nu sitter jag och tittar på Ocean's Twelve med min kära familj.
Ha en bra kväll!


Ph: Jag   Canon EOS 500D
(C) på alla foton!

Dagen efter

Igår hade jag en underbar dag!
Först Amandas student på dagen och sen Nicki Minaj i Stockholm på kvällen. Efter konserten åkte vi hem till Julia och så sov vi där. Sen orienterade vi i Vallby skogen (för att inte få F i idrott) och sen efter några timmar så blev jag hämtad hos Julia. När jag kom hem så åt vi super mumsig mat från igår!
Hoppas ni också har haft en bra början på helgen!


en lite halv hysterisk hund...
Ph: Jag     Canon EOS 500D
(C) på alla foton!

New In.


Helgens planer.

Fredag:
- Amandas student.
- Nicki Minaj konsert.
Lördag:
- Orientering.
Söndag:
-  Fira min morbrors flickvän.
Blir en härlig helg!

Ph: Jag   Canon EOS 500D
(C) på alla foton!

Student och Nicki Minaj.

Imorgon tar min kära syster  studenten, så då ska jag vara på skolan när hennes klass går ut. Sen ska jag vara lite inne i Västerås och sen åker jag till Julia. Och så fixar vi lite och sen drar vi till Stockholm på Nicki Minaj konsert!
Peppad som bara den!

Ph: Jag     Canon EOS 500D
(C) på alla foton!

Tröjan du hatar


bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

F för FAIL!

Ligger i soffan och tittar på How I Met Your Mother. Har jätte ont i magen och mår illa :( Det blir förhoppningsvis bättre tills imorgon.
Imorgon har vi geografi prov. Det ser jag inte fram emot! Kommer få ett fett F!

The Navy Song.

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Tänkte försöka lägga mig tidigt så jag kan gå upp tidigt imorgon, så vi får väl se hur bra det går.
Imorgon händer inget speciellt tror jag. Ska väl träna, ha lite spa dag kanske och så ska jag nog träna Nemo också! Blir nog en ganska lugn dag :)

Pepp-maffian: Träning!

Jag har själv haft jätte svårt att komma igång med träningen och nu har jag äntligen gjort det! Så här är några tips som motiverar en till att börja träna och fortsätta med det!

1. Hitta något som du tycker är kul. Själv springer jag väldigt mycket för det tycker jag är kul och det är så extremt skönt. Dessutom brukar jag försöka köra lite situps och sånt hemma, men jag tycker att det är så sjukt tråkigt så därför blir det typ aldrig någon sån träning. Så det är viktigt att du hittar något som du tycker är kul så du inte tröttnar. Själv vill jag gymma också men det lär ju ta ett tag innan jag börjar med det med tanke på hur mycket pengar jag har kvar efter att jag har slösat bort det på en massa skräp...
2. Musik. Jag brukar lyssna på musik med "fart" i så man blir mer pepp på att till exempel springa. Jag lyssnar mycket på Billy Talent när jag tränar och även när jag inte tränar(Billy Talent tröttnar man aldrig på!). Det kan vara jätte skönt att bara träna i tysthet, men fixa lite bra musik som du kan lyssna på om du börjar tröttna på tystnaden.
3. Variera träningen. Som ni vet så springer jag väldigt mycket, men det kan blir super tråkigt i längden. Så därför försöker jag variera springrundorna så mycket som jag bara kan. Jag försöker hitta nya vägar att springa, jag kör intervaller, ibland tar jag bara en promenad med hunden, ibland springer jag i skogen.
Hade ett eller två tips till som jag självklart glömde bort, men hoppas att de här tipsen hjälpte lite iallafall! :)

You Know My Name. Not My Story.

Jag och tjejerna hade en super härlig helg med massa film och massa godis. Något mer har jag faktiskt inte gjort i helgen förutom att träna.
Vaknade sjukt tidigt imorse och sitter nu i sängen och funderar på om jag ska ta en tidigt springrunda. Vi får se hur det blir med det :)
Ha en bra söndag!

Ph: jag   Canon EOS 500D
(C) på alla foton!

RSS 2.0